AdamB, Nexus 4 to IMO jeden z najlepszych telefonów z Androidem. Po pierwsze, jest dostępny w dość przystępnej cenie. Po drugie, ma wsparcie bezpośrednio od Google'a, więc aktualizacje dostaje całkiem szybko. Nie wiesza się, jest dobrze wykonany. Brałbym go bez zastanowienia.
Jakiego smartfona kupić?
Zwiń
X
-
RafalekM, właśnie w zasadzie jestem na niego zdecydowany. HTC ONE S Z520e też ma dobre opinie tylko krążą w sieci opinie o chorobie "helikoptering" i niemocą serwisów. Nie jestem pewien czy to dotyczy Z520e czy Z560 bo opinie trochę chaotyczne są.Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
-
mam HTC ONE S Z520e i polecam tylko nie czarny bo widać zarysowania lakieru. obudowa metalowa, zdjęcia dobrej jakości, wyświetlacz ekstra
kumpel zakupił 3 dni temu LG Nexus 4.... i jakiś taki 'zabawkowy'. obudowa szklana ale jak dla mnie wygląda tandetnie, kiepskiej jakości zdjęcia, wyświetlacz IPS LCD nie wszystkim przypasuje - jednym zdaniem: miałem zamiar zmienić (cena ok. 1.100zł) ale nie przypadł mi go gustu
ja stawiam na HTC ONE S Z520e :-)
Komentarz
-
-
Biszczu, http://www.xperiasite.pl/gdzie-jest-...nej-t8235.html może to Ci pomoże.Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Biszczumaciek30_pl, jaki masz pokrowiec do SP ?
Zamieszczone przez BiszczuJak w Xperia sp dostać się do zawartości karty sd? Skopiowane mam na nią pliki ale nie wiem jak przeglądać jej zawartość
_
Zamieszczone przez AdamBAha, konieczny jest program antywirusowy?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez maciek30_plJa używam Avasta, co prawda Android to linux i ciężko tam o wirusa, ale Avast ma fajne opcje jeśli chodzi o kradzież lub zgubienie telefonuOctavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez AdamBAndja, taki popielaty z niebieską otoczką obiektywu aparatu.
[ Dodano: Czw 03 Paź, 13 10:17 ]
Zamieszczone przez Andjabędziesz Pan zadowolony :-)
Aha, konieczny jest program antywirusowy? :roll:
popielaty - to za parę m-cy zobaczymy jak z lakierem będzie. czarny niestety się rysuje
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Andjapopielaty - to za parę m-cy zobaczymy jak z lakierem będzie. czarny niestety się rysujeOctavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez macekWydaję mi si, że dość dobrą opcją jest samsung SIV mini dual
co w ogóle ma dać antywirus czy program zabezpieczający telefon po kradzieży? kradniesz, wyłaczasz tela, wyjmujesz sima, podłączasz się kablem usb i flashujesz dziewiczo czysty soft producenta i papa antywirusie. oczywiście na el-kretinos pomoże - tak jak w przypadkach gdy złodziej laptopa dawał się filmować przez wbudowaną kamerkę :szeroki_usmiech
a jeśli chodzi o samo zlokalizowanie urządzenia (do momentu factory resetu/flashowania nowego softu) to żadne dodatkowe apki nie są potrzebne - ustawienia google->menedżer urządzeń android->"zlokalizuj zdalnie to urządzenie" a na kompie: http://android.com/devicemanager
Komentarz
-
-
czernobyl, a co ma antywir do kradziezy ?Budowa domów energooszczędnych, szkieletowych
www.nawmar.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez micho_mczernobyl, a co ma antywir do kradziezy ?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez hotrainCo jest w tej chwili najlepszą opcją dual - sim?
Oprócz świetnych parametrów największą zaletą jest zawsze czysty ekran. No i te 5", co do których nie byłem przekonany teraz innego fona nie jestem w stanie sobie wyobrazićIf we could convert bullshit into energy, we would be millionaires.
-
Panowie koledzy, ja wpisze sie w tym temacie, chociaz nie chodzi mi o smartfona a jakis zwykly telefon (moze nie miec nawet aparatu, moze byc nawet dwukolorowy jak stare nokie z weżem) ale musi miec dobry zasieg i dobra baterie, ewentualnie moze byc maly ale NIE MUSI - sporadycznie zabierany na ryby lub w trase jako 2 z karta pewnie PLUSA, bo play ma taki zasieg ze sie nieraz nie mozna do mnie dodzwonic
Co polecicie, najchetniej do max 300-400 pln, ale jeszcze lepiej 100
Komentarz
-
Komentarz